Autor |
Post |
sloneczko16 |
Wysłano: Niedziela 11 Styczeń 2015, 02:09
analiza modalna zdefiniowalam 4 rozne podpory sprezyte w hali stalowej w 3D o roznych wspolczynnikach sprezystosci. podczas analizy modalnej dla kazdego przypadku(4 podpor)nie ma zadnej roznicy w czestotliwosci pomiedzy nimi jakby robot nie brak pod uwage wogole tych wartosci. A roznice powinny byc bo taki jest temat mojej pracy inz, ktora jutro mam oddas swoja droga. |
Tomek_Robobat |
Wysłano: Wtorek 13 Styczeń 2015, 09:02
bez tytulu Zrobiłem na szybko płaską ramę i zmieniam sztywności obrotowe podpór znajdujących się pod słupami. |

GRAITEC Advance Design jest w pełni rozwiniętym i łatwym w obsłudze oprogramowaniem do analizy strukturalnej MES, dedykowanym inżynierom konstruktorom pracującym w środowisku BIM. Daje możliwość projektowania każdego typu konstrukcji, kompleksowych obliczeń statycznych, wraz z wymiarowaniem elementów żelbetowych, stalowych i drewnianych. Wszystko to zgodnie z Eurokodami (posiada Polskie Załączniki Krajowe do Eurokodów) - EC0, EC1, EC2, EC3, EC5 oraz EC8.
CADKON+ BASIC jest skutecznym narzędziem CAD do edycji i przeglądania rysunków, posiada pełną kompatybilność ze wszystkimi formatami DWG. Zapewnia użytkownikom proste, naturalne i ekonomiczne rozwiązanie umożliwiające tworzenie oraz edycję rysunków.